حمید رابعی

مدیر انتشارات قرآنیوم ، مدیر مسئول پایگاه اینترنتی اربعین و مجری طرح احیاء دستخط و بازآفرینی آثار ائمه اطهار علیهم السلام

دعای هفتم صحیفه سجادیه با دستخط منسوب به امام سجاد علیه السلام

12 میلیون ایرانی در بازار رمزارز

نتایج یک پژوهش نشان می دهد که معاملات روزانه در بازار رمز ارزها ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان است که تا سه برابر حجم معاملات بورس در ماه های اخیر محسوب می شود؛ تکرار اشتباه ورود بدون آگاهی به بورس در بازار رمزارز چه خطراتی دارد؟
نتایج تحقیق که در نشست اتاق بازرگانی تهران ارائه شد، نشان می دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمز ارزها شده‌اند و معاملات روزانه در این بازار ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان است که 1.5 تا سه برابر حجم معاملات بورس در ماه های اخیر محسوب می شود.به گزارش مهر به نقل از اتاق بازرگانی تهران، در این جلسه «فرزین فردیس»، نایب رئیس‌ کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران گزارشی درباره رمز ارزها ارائه کرد و گفت: بر اساس پژوهشی که شرکت مشاوره مدیریت ایلیا روی ۵۶۰۰ نفر از جمعیت ۱۸ تا ۶۵ ساله کشور به انجام رسانده است، ۳۱ درصد از پرسش شوندگان ادعا کرده‌اند که هم اکنون صاحب رمز ارز هستند.
 
۶ درصد اعلام کرده‌اند که پیش از این از چنین دارایی برخوردار بوده‌اند. ۶۳ درصد هم گفته‌اند که هیچ گاه رمز ارز نداشته‌اند.وی با بیان این که «۶۲ درصد مردمی که رمز ارز خریداری کرده‌اند، در شش ماه اخیر وارد بازار شده‌اند و حجم مبادله روزانه رمز ارزها در پایان اسفند بین ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود» توضیح داد: ۷۷ درصد از دارندگان رمز ارز، اعلام کرده‌اند که به قصد سرمایه گذاری و حفظ ارزش پول وارد این بازار شده‌اند. فردیس افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که 5/۲ میلیون حساب کاربری رمز ارز در صرافی‌های داخلی وجود دارد که با احتساب کارکرد چهار یا پنج به یک، حدود 12 میلیون نفر در ایران رمز ارز دارند. به گزارش خراسان ورود گسترده مردم به بازار رمز ارزها در شرایطی است که این مسئله با تبعات مختلفی رو به روست:
1- قیمت ها در بازار رمز ارزها نوسان شدید دارد و به همین دلیل این بازار با وجود بازدهی خوب با ریسک بالایی نیز همراه است. ریسکی که به ویژه برای سرمایه گذار کم اطلاع قابل توجه است.
2- ورود به این بازار به منزله خروج بخش زیادی از  ارز و فرار سرمایه از کشور است و تبعات آن برای اقتصاد کلان کشور سنگین است.
3- صرافی هایی که در این زمینه فعال هستند، فاقد مجوزند و خطر کلاهبرداری و از بین رفتن سرمایه مردم در این عرصه وجود دارد.
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی